Ön itt van: Home / Adatvédelmi nyilatkozat

Adatvédelmi nyilatkozat

Webáruházunk internetes oldalai bármiféle adat megadása nélkül látogathatóak. Az online vásárlás teljes körű igénybevételéhez azonban szükséges a látogatók bizonyos személyes adatainak megadása. A megrendeléshez szükséges adatfelvétel során a cégünk a következő adatokat rögzíti a vásárlókról:

 

  • Név
  • Szállítási cím (ha szükséges)
  • Számlázási cím (ha szükséges)
  • Elektronikus levelezési cím
  • Elérhetőségi telefonszáma


... illetve választhatóan megadható adatokat, melyek kitöltése nem kötelező!

Megadott személyes adatait a vásárló a minden megrendelés alatt bármikor megváltoztathatja. Vásárlóink adataik törlését az ügyfélszolgálat elérhetőségére megadott elektronikus levelezési címen illetve telefonon kérheti.


Webáruházunkból történő vásárlás esetén a vásárlóink által rendelkezésre bocsátott adatokat célhoz kötötten, kizárólag a Szerződés teljesítése és a Szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk. A Vásárló adatait harmadik félnek nem adjuk ki, kivéve, ha a Szerződés teljesítésekor a harmadik fél a cégünk alvállalkozójaként / közreműködőjeként jár el. Webáruházunk az Ügyfelek adatainak kezelésekor a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 2011. évi CXII. Törvény, mindenkor hatályos rendelkezései szerint jár el.

A megrendelések kiszállítása érdekében a következő adatokat bocsátjuk a szállító cég, (lsd. szállítási módok) rendelkezésére:

  • Megrendelő neve
  • A teljes szállítási cím
  • Egyéb közlendő (lehetséges átvételi időpontok)
  • A megrendelés összege szállítási díjjal együtt (utánvétes megrendelés esetén)
  • Megrendelő telefonszáma és egyéb elérhetősége.


A szállító, illetve megbízottja az adatokat szigorúan bizalmasan kezeli.

Webáruházunk használata nem jelent kockázatot, azonban javasoljuk, hogy tegye meg az alábbi óvintézkedéseket: használjon vírus és spyware védelmi szoftvereket friss adatbázissal, telepítse az operációs rendszer biztonsági frissítéseit.
A Weboldalról való vásárlás feltételezi a Vásárló részéről az Internet technikai és műszaki korlátainak ismeretét és a technológiával együtt járó hibalehetőségek elfogadását.
Cégünk nem vállal felelősséget semmilyen kárért, amely a weboldalunkra való csatlakozás miatt következett be. A számítógépe, illetve az azon található adatok védelmének kötelezettsége a vásárlót terheli.

Elérhetőségeink

Kerekpocak
Új és használt kismama- és gyerekruhák

Nyitva tartás

Hétfő-Péntek: 11-18-ig
Szombat: 10-14-ig

VM - Shopping cart

 x 
A kosár üres